Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Τμήμα Άρτας

Share:

Το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εορτάζοντας εμπράκτως την Παγκόσμια Ημέρα του Ερυθρού Σταυρού (8η Μαΐου) προγραμμάτισε και πραγματοποίησε επίσκεψη στα Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «ΑΓΚΑΛΙΑ» (Τρίτη 8η Μαΐου) και «ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ» (Τετάρτη 9η Μαΐου), που λειτουργούν στην πόλη της Άρτας.

Οι επισκέψεις έγιναν από κλιμάκια στα οποία συμμετείχαν μέλη του Δ.Σ. και Εθελοντές με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Τμήματος, κ.Βασιλείου, και είχαν ως στόχο να τονισθεί το ενδιαφέρον, η εκτίμηση και η συμπαράσταση του Ερυθρού Σταυρού στο πολύ μεγάλης σημασίας κοινωνικό έργο που τα Κέντρα επιτελούν.

Και στα δύο Κέντρα πολύ θερμή υπήρξε η υποδοχή των κλιμακίων τόσο εκ μέρους των διοικήσεων όσο και από τα φιλοξενούμενα άτομα, τα οποία με τον δικό τους και με πολύ συγκινητικό πολλές φορές τρόπο εξέφρασαν τη χαρά τους, ενώ από το Τμήμα δόθηκαν σε όλους γλυκίσματα και προσωπικά δώρα.

Το Τμήμα εκφράζει την ικανοποίησή του καθώς από την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων που έγινε προέκυψε ότι και τα δύο Κέντρα , παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φροντίδας και στήριξης στους φιλοξενούμενους και τις οικογένειες τους και αξίζουν τη συμπαράσταση όλων μας.

Source: Arta News

Previous Article

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 14 Μαΐου το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων

Next Article

Μουσικό Σχολείο Άρτας – Αφιέρωμα στο Θανάση Παπακωνσταντίνου

Σχετικά άρθρα