Εκδήλωση του ΠΑΣΥΣΕΚ το Χρυσαφένιο Κουκούτσι

Share:

Το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 στην αίθουσα ¨Σκουφά¨ στην πόλη της Άρτας, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.) παρουσίασε το βιβλίο το ¨Χρυσαφένιο Κουκούτσι¨ του συγγραφέα κου Παναγιώτη Δημητρόπουλου από την Ελληνοεκδοτική, σε συνεργασία με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν:
– Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κος Βασίλειος Ψαθάς.
– Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Ντίνος Παπαδημητρίου.
– Πρόεδροι και Υπεύθυνοι των Συλλόγων ΑμεΑ του νομού Άρτας.
– Διευθυντές και Πρόεδροι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων του νομού Άρτας.
– Γονείς και παιδιά.
– Μέλη και φίλοι του Συνδέσμου.


Αρωγοί της εκδήλωσης ήταν η παρουσιάστρια κα Σόνια Παπαβασιλείου (Κοινωνική Λειτουργός και Επιστημονική Υπεύθυνη του Οικοτροφείου ¨Αίολος¨ της ΕΨΕΠ), ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας και η κα Λαμπρινή Μόσχου (Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), η οποία μίλησε για την υγιεινή διατροφή από την μικρή ηλικία.
Η εκδήλωση άνοιξε με το χαιρετιστήριο μήνυμα του Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κου Μαρωνίτη Ιωάννη, ο οποίος συνεχάρη τον Σύνδεσμο και τον Πρόεδρο κο Δημήτριο Χαλάστρα για τη δυναμική του παρουσία Πανελλαδικά στην υγεία, τον πολιτισμό και την αλληλεγγύη.
Χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης κος Δημήτριος Χαλάστρας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν, τους συντελεστές και τους χορηγούς της εκδήλωσης. Την εκδήλωση επίσης χαιρέτησε η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου κα Κλεοπάτρα Βασιλείου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου κα Αλέκα Παπαχρήστου.
Το βιβλίο το ¨Χρυσαφένιο Κουκούτσι¨ το παρουσίασε ο ίδιος ο συγγραφέας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για το κάλεσμά του στην πόλη της Άρτας, μίλησε για την αξία της υγιεινής διατροφής και στη συνεχεία πραγματοποίησε δράσεις και παιχνίδια με τα παιδιά.
Στο τέλος της εκδήλωσης ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου και τον συγγραφέα οι δύο (2) ζωγραφιές που κέρδισαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής για την υγιεινή διατροφή, οι οποίοι κέρδισαν το βιβλίο του συγγραφέα. Νικητές του διαγωνισμού ήταν ο Σύλλογος ΑμεΑ ¨Αγία Θεοδώρα και το 1ο Δημοτικό Σχολείο. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν:
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.)
Νόμιμα αναγνωρισμένο Σωματείο με την υπ΄αριθμ. 18/2015 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Άρτας – Εγγεγραμμένο στο ειδικό βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Άρτας με αριθμό: 893/2015
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pasysek.com
Email: [email protected]
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.)
Άρτα, Ορλάνδου 9 – Τηλ. Επικοινωνίας: 6932467666
– Το Οικοτροφείο ¨Αίολος¨ της ΕΨΕΠ.
– Ο Σύλλογος ΑμεΑ ¨Αγία Θεοδώρα¨.
– Ο Σύλλογος ΑμεΑ ¨Αγκαλιά¨.
– Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας.
– Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας.
– Το 8ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας.
– Το Δημοτικό Σχολείο Κομποτίου.
– Το Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εξής:
– Το εστιατόριο ¨Πρωτομάστορας¨.
– Η κάβα ποτών κου Βασίλειου Αλεξίου.
– Η φρουταγορά κου Δημήτριου Γεωργάρα.
– Ο φωτογράφος κος Χάρης Σιάμπαλος, ο οποίος ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας.

Source: Arta News

Previous Article

Ολοκληρωμένο σχέδιο για την ενίσχυση της απασχόλησης στην Άρτα

Next Article

Βραδιές Τετάρτης… Το Χρονικό των Ιωαννίνων

Σχετικά άρθρα