Πόσο Μόνος Είναι Αυτός ο Μάκης…

Share:

A stand-up comedy Show, 28 Aπριλίου στο Θέατρο Έκφραση
Στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στο Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14) θα παρουσιάσει ο Παναγιώτης Κούδας την παράσταση stand-up comedy «Πόσο Μόνος Είναι Αυτός ο Μάκης…», η οποία εκτός από τις sold out εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχει παρουσιαστεί σε πάνω από 20 πόλεις της Ελλάδας και σε κωμικά φεστιβάλ της Ελλάδας. Η παράσταση θα ανέβει το Σάββατο, 28 Απριλίου, ώρα 22.30. Γενική είσοδος 7 ευρώ.
Πρόκειται για ένα έργο που καταπιάνεται με όλα τα σημαντικά θέματα της ανθρώπινης ύπαρξης. Χωρίς καμία δόση υπερβολής, αυτή η παράσταση είναι ότι πιο σημαντικό θα δείτε στην ζωή σας. Εντάξει υπάρχει μια μικρή δόση υπερβολής στο παραπάνω….
Αλλά αν σας νοιάζουν θέματα όπως τα πνεύματα Samurai, το apartheid, τα κουτσά σπερματοζωάρια, η έλλειψη καφέ, οι ελλείψεις στα σχολικά μαθήματα, το φλερτ, ο σύγχρονος ρατσισμός, το σώμα που μεγαλώνει και παρακμάζει, πως είναι να είσαι γιος και πατέρας ταυτόχρονα, το σεξ στις διάφορες ηλικίες και η ανθρώπινη μοναξιά τότε αυτή είναι η παράσταση για εσάς.
«Είμαι 37 χρονών ήδη και ακόμα προσπαθώ να βρω γιατί με επηρεάζουν όλα αυτά γύρω μου που με θυμώνουν, με μπερδεύουν ή με κάνουν ευτυχισμένο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα, σχεδόν όλα μου φαίνονται αστεία. Για αυτό κάνω κωμωδία».
Ο Παναγιώτης Κούδας ασχολείται με το Stand up από το 2002. Η παράσταση «Πόσο μόνος είναι αυτός ο Μάκης…» είναι η τρίτη solo παράσταση που παρουσιάζει, με ευγενικό σκοπό να βγάλει εκατομμύρια και γι’ αυτό πρέπει να παραβρεθείτε.

Source: Politismos

Previous Article

1ος Αγώνας Δρόμου στο Μονοπάτι της Βίδρας

Next Article

Συνεργασία του ΤΕΙ Ηπείρου με την εταιρία παραγωγής ζυμών και προβιοτικών LALLEMAND

Σχετικά άρθρα