Επίσκεψη του δημάρχου Νικολάου Σκουφά στην πρεσβεία της Ουκρανίας

Share:

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά, κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2017,στην Ουκρανική πρεσβεία, με τη σύμβουλο της πρεσβείας ,κ. Natalia Kosenko και την επικεφαλή του Εμπορικού και Οικονομικού Τμήματος της πρεσβείας, κ. Anna Tisenko.
Αφορμή στάθηκε η επέτειος συμπλήρωσης 200 χρόνων από το θάνατο του Πρωτεργάτη της Φιλικής Εταιρείας, Νικολάου Σκουφά (1818-2018). Ο κ. Γιαννούλης ενημέρωσε τις δυο κυρίες για τον σημαντικό ρόλο και τη μεγάλη προσφορά του στην Ιστορία του τόπου μας, την ανακήρυξη του έτους 2018 ως έτος Νικολάου Σκουφά καθώς επίσης και για την πλειάδα εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος προς τιμήν του.
Η κ. Κosenko και η κ. Tisenko από την πλευρά τους, αφότου ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη σύντομη ενημέρωση, τον συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία αυτή του Δήμου και εξέφρασαν την πλήρη στήριξη και συνεργασία της πρεσβείας με το Δήμο Νικολάου Σκουφά, προκειμένου να αναδεικνύονται τέτοιες δράσεις που μοναδικό και απώτερο στόχο έχουν την ανάδειξη της Ιστορίας και του Πολιτισμού.

Source: Arta News

Previous Article

Κατάρτιση γαστρονομικού οδηγού με παραδοσιακές συνταγές της Άρτας

Next Article

Στην εμπορική έκθεση φρούτων και λαχανικών FRESKON ο Δήμος Αρταίων

Σχετικά άρθρα