Συνάντηση με το Σκουφά είχε η Δ.Ε του Επιμελητηρίου Άρτας

Share:

Συνάντηση με το Προεδρείο του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτας «Σκουφάς» είχαν ο Πρόεδρος και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Άρτας την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2018.
Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας για την υποβολή προτάσεων σε Ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα που μπορούν να υποστηρίξουν δράσεις, τόσο για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και παράδοσης, όσο και της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας, αλλά και η από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων, με στόχο την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.
Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Γιάννης Γκολομάζος, αφού εξήρε την συμβολή του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτας «Σκουφάς» στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, επισήμανε ότι «υπάρχουν τρόποι, Πολιτισμός και επιχειρηματικότητα να συμβαδίσουν με σκοπό την πολιτική ανάπτυξη του νομού Άρτας». Όπως είπε, «η πολιτιστική ανάπτυξη θα φέρει και τουριστική και άρα θα συμβάλλει στην οικονομική ευημερία των επιχειρήσεων της περιοχής. Συζητάμε να συνεργαστούμε σε κάποια Προγράμματα, αλλά να συμμετέχουμε και σε κάποιες εκδηλώσεις, κάτι που θα είναι προς όφελος του νομού μας».
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτας «Σκουφάς» Νίκος Μπανταλούκας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση. Όπως είπε: «Επειδή χρειαζόμαστε μεγάλη βοήθεια κι εμείς, όπως κι ο τόπος μας αποφασίσαμε να συναντιόμαστε πιο συχνά και να ανταλλάσουμε ιδέες. Είμαστε σε καλό δρόμο ώστε μια πρώτη συνεργασία να είναι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Χορός- Παράδοση- Τραγούδι» τον Ιούνιο στην οποία μπορούν να συμμετέχουν και έμποροι».

 

Source: Arta News

Previous Article

Πρεμιέρα του έργου « Ο Θεός Της Σφαγής»

Next Article

Εβδομάδα έκθεσης παιδικού βιβλίου στη βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Ηπείρου

Σχετικά άρθρα