Εκδρομή στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης

Share:

Εκπαιδευτική εκδρομή στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά την ΠΑΕ Καραϊσκάκης και τους ποδοσφαιριστές της, πραγματοποίησαν οι μικροί μαθητές του δημοτικού σχολείου Μεγάρχης Άρτας.
Οι 16 μαθητές του δημοτικού σχολείου Μεγάρχης που επισκέφτηκαν το πρωί της Τετάρτης την αρτινή ομάδα, συνομίλησαν και έπαιξαν με τους ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά συνόδεψαν στο γήπεδο οι δασκάλες τους, Ελένη Κεραμάρη, Αναστασία Μακρή, Ολυμπιάδα Τάτση και Γεωργία Τσουμίτα. Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καραϊσκάκης έδωσαν στους μικρούς μαθητές, κασκόλ, καπέλα, μπλουζάκια της ομάδας, καθώς και μία μπάλα ποδοσφαίρου με τις υπογραφές τους.
Για τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η παρουσία των μικρών παιδιών στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων. Ένα μοναδικό διάλειμμα από τις συνεχόμενες προπονήσεις!

Η προπόνηση της Τετάρτης

Αγωνιστικά παιχνίδια με τεχνικοτακτικά στοιχεία περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας. Η προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Κυράτσας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σεμπάστιαν Χρούσιελ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο, ενώ εκτός παραμένει ο στρατευμένος, Νίκος Γυφτοκώστας. Η προπόνηση της Πέμπτης (15/3) είναι προγραμματισμένη για τις 13:00 το μεσημέρι, στο βοηθητικό γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας.

www.artagoal.gr

 

Source: Arta News

Previous Article

Ανακοίνωση από τον Ερυθρό Σταυρό για το Πάσχα

Next Article

Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο διαθέσιμο στην αγορά

Σχετικά άρθρα