20η Επιστημονική Συνάντηση Ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος

Share:

Η Ρευματολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει την Επιστημονική Εκδήλωση «20η Επιστημονική Συνάντηση Ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος»η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19-20 Ιανουαρίου 2018 στην Αίθουσα «Δωδώνη» του Ξενοδοχείου DuLac στα Ιωάννινα. Η επιστημονική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας & Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος.
Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας Επιστημονικής Συνάντησης θα συζητηθούν διεξοδικά από καταξιωμένους συναδέλφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό θέματα σημαντικά που αφορούν στις σύγχρονες ερευνητικές, διαγνωστικές και θεραπευτικές εξελίξεις στο τομέα της Ρευματολογίας και στην κλινική εφαρμογή τους.
Στο Επιστημονικό Πρόγραμμα θα συμμετέχει ο διακεκριμένος Ακαδημαϊκός Καθηγητής κ.Χαράλαμπος Μ. Μουτσόπουλος. Μεταξύ των προσκεκλημένων ομιλητών είναι ο Ανοσολόγος C. Petrovas από το ινστιτούτο National Institute of AllergyandInfectious Diseases των ΗΠΑ, οι καθηγητές κ. Π.Γ. Βλαχογιαννόπουλος, κ. Μ. Βουλγαρέλης, κ. Α. Α. Δρόσος,κ. Σ-Ν Λιόσης, κ. Μ. Μανουσάκης, κ.α. από διάφορα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας.
Η έναρξη του Επιστημονικού Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 17:30 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 13:50 ενώ η συμμετοχή στις εργασίες της εκδήλωσης θα είναι δωρεάν.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Με την ευκαιρία της ανωτέρω Συνάντησης, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. οι εισηγητές θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου στο χώρο του συνεδρίου.

Source: Epirus

Previous Article

«ΠΙΝΟΚΙΟ» η νέα παιδική παραγωγή από το μικρό θέατρο Λάρισας

Next Article

Πρότυπο περιβαλλοντικό έργο για όλη την Ελλάδα

Σχετικά άρθρα