Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ Άρτας

Share:

Μετά την αυξημένη και επιτυχημένη ανταπόκριση στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο νομό Άρτας και στο πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής του αλλά και έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του πληθυσμού σε θέματα πρώτων βοηθειών και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών, το ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας – Τομέα Άρτας προχωρεί στην συνέχιση του προγράμματος στο νομό και διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέμα
«Επείγουσες Καταστάσεις. Αρχική Εκτίμηση – Αντιμετώπιση»

Η υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης – ως μέρος μιας ευρύτερης ενημερωτικής εκστρατείας πρόληψης, εθελοντισμού και αλληλεγγύης, για την προάσπιση της ασφάλειας του πολίτη, την επίτευξη της μείωσης του νεκρού χρόνου και τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΕΚΑΒ – έχει προγραμματιστεί να υλοποιείται μία φορά το μήνα, με αποδέκτες τους συμπολίτες μας στις εγκαταστάσεις του Δευτέρου λυκείου Άρτας και προς τούτο ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Δήμου Αρταίων Κο. Σιαφάκα Χρ., τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κο. Γεωργογιάννη Ι. και τη Διευθύντρια του δευτέρου λυκείου κα Χαμπιλομάτη Π. για την συμβολή τους στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του ΕΚΑΒ.

Καλούνται όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ανωτέρω σεμινάριο να δηλώνουν τη συμμετοχή τους απευθυνόμενοι στο ΕΚΑΒ Τομέα Άρτας (Κο Νικολό Παντελή, Δήμο Γεώργιο, Νταλαμάγκα Κων/νο) είτε αυτοπροσώπως είτε δια τηλεφώνου (2681021401) και ώρες 9:00 π.μ. έως 13:00.

Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας και θα χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Source: Arta News

Previous Article

Μειώσεις τελών από τον Δήμο Άρτας

Next Article

Εκπαίδευση εθελοντών από το Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Άρτας

Σχετικά άρθρα