Πολιτιστικές εκδηλώσεις Ηπειρωτικών Συλλόγων στη Γερμανία

Share:

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ηπειρωτικών Συλλόγων στη Γερμανία.

 Σημαντικότατες είναι οι δραστηριότητες και τα προγράμματα που παρουσιάζουν οι Ηπειρωτικοί Σύλλογοι της Ομογένειας στη Γερμανία και στην Ευρώπη γενικότερα.

 Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, οι συμπατριώτες μας με μπροστάρηδες την υπέροχη Νεολαία μας, ξανάρχισαν τις πρόβες στα χορευτικά τμήματα και τις εκδηλώσεις που θα …
πραγματοποιήσουν λίαν προσεχώς.O Ηπειρώτικος Σύλλογος Λούντβιγκσχάφεν – Μάνχαιμ & Περιχώρων που γιορτάζει την τριακοστή Πέμπτη (35η) επέτειο της ιδρύσεως του στις 4 Νοεμβρίου του 2017, πλαισιωμένος στη μουσική από το δυναμικό μουσικό συγκρότημα του Τρύφωνα Αναστασίου, και τους εξαίρετους καλλιτέχνες συνεργάτες του όπως η Κωνσταντίνα Τούνη, ο Κώστας Τζίμας, ο Φίλιππος Δήμου, και τη συμμετοχή του λαϊκού τραγουδιστή Σάκη Ζιώγα και του νεαρού Λευτέρη Τζίμα.

 Οι νεανικές χορευτικές Ομάδες του Συλλόγου τους και τα Μέλη της Διοίκησης, είναι σε εγρήγορση ώστε όλα να διεξαχθούν με τον πιο τέλειο τρόπο. Περισσότερα θα δείτε στην όμορφη αφίσα τους. Κάτω μια πανέμορφη αναμνηστική φωτογραφία, όπου απεικονίζονται τα μικρά και μεγάλα χορευτικά τμήματα του Ηπειρώτικου Συλλόγου Λουντβιγκσχάφεν – Μάνχαιμ & Περιχώρων. Συγχαρητήρια στους χοροδιδασκάλους τους, που προσφέρουν αυτό το θαυμάσιο έργο στη Νεολαία μας. Καλή επιτυχία, και καλή αντάμωση στην επετειακή εκδήλωση του Συλλόγου, από όπου δεν πρέπει να λείψει κανείς μας. Συνεχίζουμε με το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργανώνει στις 11 και 12 Νοεμβρίου του 2017 ο Ηπειρώτικος Σύλλογος στο Αμβούργο. Οι συμπατριώτες μας στο Αμβούργο, σκέφτηκαν έναν ωραίο τρόπο, να προσφέρουν στους επισκέπτες τους ένα διήμερο με κάτι απ, όλα. Θέαμα, φαγητό, παιδικό πρόγραμμα για τα παιδιά, και έκθεση με διάφορα θέματα όπως βλέπουμε στην αφίσα τους.
 Συγχαρητήρια παιδιά και καλή επιτυχία σας ευχόμαστε. Τελειώνουμε με τον Ηπειρώτικο Σύλλογο στο Γκύτερσλοχ, όπου ο συμπαθέστατος παλέμαχος Πρόεδρος Θανάσης Βλάχος, μετά από μια μακρόχρονη παρουσία στη διοίκηση του Συλλόγου του, παραδίδει τη σκυτάλη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει στις επόμενες αρχαιρεσίες του Συλλόγου τους τις οποίες έχουν προγραμματίσει για τις 15 Οκτωβρίου του 2017.
 Ευχόμαστε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που σύντομα θα προκύψει καλή δύναμη στο έργο τους.

Source: Arta News

Previous Article

Ημερίδες για την αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών

Next Article

Την Δευτέρα θα καταβληθεί στους δικαιούχους το οικογενειακό επίδομα

Σχετικά άρθρα