Δράσεις Εθελοντών του Π.Τ. Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Share:

Επίσκεψη στο Πρότυπο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Ν.Άρτας «Αγία Θεοδώρα» πραγματοποίησε σήμερα (6-10-17) κλιμάκιο Εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Τμήματος κ.Γεώργιο Βασιλείου, τον Γενικού Γραμματέα κ.Βασίλειο Νούλη και τον Ταμία κ.Δημήτριο Βήχα.
Ο κ.Βασιλείου εκ μέρους όλων των μελών του κλιμακίου και όλων των Ερυθροσταυριτών του νομού συνεχάρη τον Πρόεδρο του Κέντρου κ.Μπίζα και τους συνεργάτες του για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν στα φιλοξενούμενα άτομα και τις οικογένειες τους και ευχήθηκε ευόδωση και επιτυχία στο δύσκολο αγώνα τους, υποσχέθηκε δε την αμέριστη συμπαράσταση του Ερυθρού Σταυρού στις προσπάθειές τους.
Ο κ.Μπίζας ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψη καθώς και για την στήριξη του Ερυθρού Σταυρού στις πολλές ανάγκες του Κέντρου σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με προσωπική επικοινωνία, συζήτηση και διανομή προσωπικών δώρων από τα μέλη του κλιμακίου σε όλα τα φιλοξενούμενα άτομα του Κέντρου τα οποία, με το δικό τους τρόπο το καθένα, εξέφρασαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους.

Source: Arta News

Previous Article

Περιφέρεια Ηπείρου: Ανακοίνωση για το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων

Next Article

Οι φίλοι του βιβλίου: δανειστική βιβλιοθήκη.

Σχετικά άρθρα