ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΛΑΕΚ)

Share:

Το Επιμελητήριο Άρτας ενημερώνει τα μέλη του ότι στο πλαίσιο των προγραμμάτων κατάρτισης ΛΑΕΚ 1-30 έτους 2017, που έχει προκηρύξει ο Ο.Α.Ε.Δ., προτίθεται να υλοποιήσει ως φορέας εκπροσώπησης εργοδοτών επιδοτούμενα προγράμματα, σε συνεργασία με επιλεγμένους οργανισμούς εκπαίδευσης.
Τα εν λόγω προγράμματα αφορούν εργαζόμενους σε επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Άρτας και επιδοτούνται κατά 100% από το λογαριασμό ΛΑΕΚ του Ο.Α.Ε.Δ., χωρίς να υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις.
Οι συμμετέχοντες αποζημιώνονται με το ποσό των 160,00€ (5×32 ώρες), εφόσον δε σημειώσουν καμία απουσία.
Ο κάθε εργαζόμενος έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μόνο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης. Τα προγράμματα διαρκούν 32 ώρες (έκαστο) και πραγματοποιούνται στην έδρα των εκπαιδευτικών φορέων, απογευματινές ώρες, εκτός ωραρίου εργασίας.
Δεδομένου ότι οι φορείς εκπαίδευσης θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά στο σύστημα του Ο.Α.Ε.Δ. τα αντίστοιχα τμήματα το αργότερο έως τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τους κάτωθι συνεργαζόμενους με το Επιμελητήριο εκπαιδευτικούς φορείς και για τις συγκεκριμένες θεματικές ενότητες, προκειμένου να λάβουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή.
Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των εργαζόμενων της επιχείρησης στο πρόγραμμα είναι:
1. Η επιχείρηση να μην απασχολεί συνολικά πάνω από 30 εργαζόμενους, ασφαλισμένους στο Ι.Κ.Α. κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους.
2.Οι εργαζόμενοι που θα συμμετάσχουν να είναι ασφαλισμένοι στο Ι.Κ.Α.

Δείτε τους συνεργαζόμενους φορείς:
1. ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2 «CONSUL ΚΕΚ Α.Ε.»
Δ/ΝΣΗ: Π. Οδός Άρτας 53, Αρτα – ΤΗΛ. 2681026643
2. ΚΕΚ ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ
Δ/ΝΣΗ: Στ. Νιάρχου94, Ιωάννινα – ΤΗΛ: 2651044727
3.ΚΔΒΜ2 ΑΧΤΙΔΑ ΠΥΞ.ΟΙΔΑ ΜΟΝ ΙΚΕ
Δ/ΝΣΗ: Κωνσταντινουπόλεως 36, Αλεξανδρούπολη – ΤΗΛ: 2551110555

Source: Arta News

Previous Article

Εκλογές για νέα διοίκηση στο ΤΕΙ Ηπείρου

Next Article

Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Σχετικά άρθρα