Με λαμπρότητα τα Θυρανοίξια του Ι.Ν. Αγίου Κοσμά Αιτωλού στις Χαλκιάδες Άρτας

Share:

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίου Κοσμά Αιτωλού στις Χαλκιάδες Άρτας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν από το Δήμο Αρταίων ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέας Λώλος και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Πανέτας, ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων και συγγραφέας βιβλίου για τον Άγιο Κοσμά Αιτωλό Μιχάλης Παντούλας, καθώς και πλήθος πιστών και ιερέων.

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης σε χαιρετισμό του ευχαρίστησε και βράβευσε με τιμητική πλακέτα για την συμβολή του στην κατασκευή του Ιερού Ναού και την εν γένει προσφορά του τον Εισαγγελέα Παρ΄ Αρείω Πάγω και με καταγωγή από τις Χαλκιάδες Κωνσταντίνο Τσώλα. «Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν στην ολοκλήρωση του Ιερού Ναού.  Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομο και τον ιερέα του Ναού πατέρα Βασίλειο Λάμπρου, τον πρώην δήμαρχο Φιλοθέης Πέτρο Ρίζο, επί θητείας του οποίου ξεκίνησε η κατασκευή του Ιερού Ναού, όλες τις επόμενες δημοτικές αρχές και τους φορείς, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής που το αγκάλιασαν, καθώς και τον επιβλέποντα  μηχανικό των εργασιών ολοκλήρωσης του Ιερού Ναού Παναγιώτη Τσώλα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αρταίων.

 

Source: Epirus

Previous Article

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 4η χρονιά ο αγώνας ορεινού τρεξίματος «Στην σκιά του Κριάκουρα»

Next Article

Δωρεάν πλέον ρεύμα στους κατοίκους της Παντάνασσας λόγω ΑΠΕ

Σχετικά άρθρα