Διαγωνισμός διηγήματος

Share:

Σε μια εποχή οικονομικής ύφεσης θέλουμε να αναδείξουμε και να προωθήσουμε νέους δημιουργούς .

Προκηρύσσουμε Διαγωνισμό Διηγήματος νέων δημιουργών .

Παράλληλα με τους θετικούς τρόπους αντίδρασης απέναντι στην πρόκληση της οικονομικής ύφεσης , η αναζήτηση του αντίβαρου στη σφαίρα της γνώσης ,της δημιουργικής ευαισθησίας, συμβάλλει στην αποτίναξη της μιζέριας, ανατροπή της αθλιότητας , τόνωση της ψυχικής ευεξίας, καλλιέργεια πνευματικής ευφορίας και ανάπτυξης.

Η δράση αυτή πιστεύουμε θα βρει μεγάλη ανταπόκριση από το ελληνικό λογοτεχνικό κοινό .

Το περιοδικό Έκφραση Άρτας με τη συνδρομή πενταμελούς κριτικής επιτροπής ,θα επιλέξει τα πέντε καλύτερα   διηγήματα ,τα οποία θα  φιλοξενηθούν  στα επόμενα πέντε  τεύχη του περιοδικού. Τα διηγήματα θα καλύπτουν διάφορες εκφράσεις της λογοτεχνικής δημιουργίας, θα πρέπει να είναι πρωτότυπα, διαφορετικού θεματικού άξονα και αφηγηματικής παλέτας , να είναι κείμενα νοσταλγικά , περιπλανητικά, χιουμοριστικά ή ειρωνικά, αλλά και δύσθυμα, πολιτικά , ενδοσκοπικά ή ανατρεπτικά διηγήματα και να πραγματοποιούν ένα άνοιγμα στις πλέον σύγχρονες και μοντέρνες τάσεις της νεοελληνικής διηγηματογραφίας.

Τα διηγήματα πρέπει να έχουν μέγεθος 1400 -1500 λέξεις και να σταλούν μέχρι την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, στα e-mail : ekfrasi.artas@gmail.com και ktraxanas@yahoo.gr .

 

 

Ομάδα του περιοδικού Έκφραση.

Source: Ellada

Previous Article

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ «Νέοι Αγρότες-Υποδομές στα ορεινά βοσκοτόπια»

Next Article

Σε ακόμη δύο περιοχές τοποθέτησε υπαίθρια όργανα γυμναστικής ο Δήμος Αρταίων

Σχετικά άρθρα