9ο ACHERON RIVER PARTY

Share:

Το 9ο ACHERON RIVER PARTY έρχεται και φέτος να ‘ταράξει’ τα νερά του μυθικού ποταμού Αχέροντα και να σηκώσει ψηλά τα σκήπτρα των θερινών μας διασκεδάσεων!

Πολυστάφυλο 12 Αυγούστου με διοργανωτές το Σύλλογο Πολυσταφυλιτών, την Περιφέρεια Ηπείρου, την αδελφότητα Πολυσταφυλιτών και τη στήριξη του Δήμου Ζηρού

Το απόλυτο και το πιο εναλλακτικό μουσικό γεγονός του καλοκαιριού για την Ήπειρο, που έχει κερδίσει στη διάρκεια των χρόνων, το νεανικό κοινό, είναι προ των πυλών!.

Ο λόγος για το ACHERON RIVER PARTY το οποίο, σε πείσμα των καιρών και κόντρα στο γκρίζο της εποχής, θα διοργανωθεί και φέτος για 9η φορά στις 12 Αυγούστου το βράδυ, στις όχθες του μυθικού ποταμού Αχέροντα στο Πολυστάφυλο Δήμου Ζηρού Πρέβεζας. Διοργανωτές είναι ο Εκπολιτιστικός – Μορφωτικός Σύλλογος “Το Πολυστάφυλο”, η Περιφέρεια Ηπείρου, η αδελφότητα Πολυσταφυλιτών “Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ”, ενώ υπάρχει και η αμέριστη υποστήριξη από τον Δήμο Ζηρού. Το κορυφαίο παραποτάμιο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού το οποίο προσελκύει ίσως τον πιο μικρό μέσο όρο ηλικίας απ’ όλες τις εκδηλώσεις της Ηπείρου, θα πραγματοποιηθεί και φέτος παραποτάμια στον κάμπο του Πολυσταφύλου κοντά στη παλαιά ‘σκιαδιώτικη δέση’.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το 9ο ACHERON RIVER PARTY θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου, (ημέρα Σάββατο, με ώρα έναρξης τις 22.00) και αναμένεται να χαρίσει και πάλι μοναδικές υπέροχες στιγμές, στους δεκάδες εκατοντάδες νέους της ευρύτερης περιοχής αλλά κι όλης της Ηπείρου, που σπεύδουν να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυστασφυλιτών “Το Πολυστάφυλο”, η Αδελφότητα Πολυσταφυλιτών και η Περιφέρεια Ηπείρου, με την στήριξη του Δήμου Ζηρού δίνουν και πάλι τη δική τους ξεχωριστή νότα αισιοδοξίας και διατηρούν ψηλά τα σκήπτρα των θερινών μας διασκεδάσεων.

Να είμαστε όλοι εκεί!!!

Την Κυριακή 13 Αυγούστου οι αγώνες ΜΤΒ & ΜΤRUN

Σημειώνεται ότι την επόμενη ημέρα Κυριακή 13 Αυγούστου, στο Πολυστάφυλο θα διοργανωθεί το 3ο ACHERON MTB & MTRUN (αγώνες ορεινής ποδηλασίας και ορεινού τρεξίματος) σε μία καταπληκτική χωμάτινη διαδρομή μέσα σε δάση, ραχούλες και ρυάκια και με διάσχιση του μυθικού ποταμού Αχέροντα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής στους παραπάνω αγώνες, επισκεφτείτε τη σελίδα στο FB:  3rd Acheron (Polistafilo) MTB & MTRUΝ

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση:polistafilomtb@yahoo.gr

Source: Epirus

Previous Article

Τέσσερα βραβεία για το θεατρικό τμήμα του Συλλόγου «Ο Μακρυγιάννης»

Next Article

Συνάντηση με μέλη Κινηματογραφικών Ομάδων, για τη λειτουργία του Σινέ Ορφέας

Σχετικά άρθρα