Οργανωτική βοήθεια και υγειονομική κάλυψη από τον Ερυθρό Σταυρό στον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου για τα «Ελευθέρια» της Άρτας

Share:

Οργανωτική βοήθεια με Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας παρέσχε το Περιφερειακό Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ στον νυχτερινό αγώνα δρόμου, που οργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας με τον Δήμο Αρταίων, στα πλαίσια του εορτασμού της Απελευθέρωσης της Άρτας (24 Ιουνίου 1881), ενώ ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών από το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων παρέσχε υγειονομική κάλυψη.

Ο αγώνας, που οργανώθηκε για πρώτη φορά, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Κυριακής 25ης Ιουνίου με μεγάλη συμμετοχή δρομέων με αφετηρία και τερματισμό στην κεντρική πλατεία της πόλης και διαδρομή 6 χιλιομέτρων μπροστά από τα σπουδαιότερα μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους της πόλης.

Η επιμελημένη και άρτια οργάνωση, η επιλογή της καταλληλότερης δυνατής διαδρομής και η μεγάλη συμμετοχή δρομέων και από τους γύρω νομούς άφησαν την καλύτερη παρακαταθήκη για επιτυχή πορεία στον νεοσύστατο Σύλλογο Δρομέων και την καθιέρωση του αγώνα ως θεσμού.

Source: Epirus

Previous Article

Μια βόλτα στις γειτονιές της παλιάς Άρτας: αστικές οικίες & αρχοντικά που χάθηκαν, μέσα από το φωτογραφικό αρχείο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας

Next Article

Το κλείσιμο της αξιολόγησης και το αποκρουστικό μέλλον

Σχετικά άρθρα