Τριήμερο εκδηλώσεων ο Μ/Φ Σύλλογος «ΣΚΟΥΦΑΣ» Άρτας

Share:

Τριήμερες οι εκδηλώσεις μας φέτος στα πλαίσια του φεστιβάλ «Παράδοση – Χορός – Τραγούδι».  Εκδηλώσεις με λαογραφικό και μουσικοχορευτικό περιεχόμενο διοργανώνει ο Μ/Φ  Σύλλογος «ΣΚΟΥΦΑΣ»  Άρτας.

  • Ξεκινάμε δυναμικά την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 και ώρα 10:00 μ.μ., στην πλατεία Σκουφά  με κρητικό και  ηπειρώτικο γλέντι.

Μια βραδιά αφιερωμένη  σε  όσους  αγαπούν το χορό και τη μουσική.  Σας περιμένουμε όλους  και σας υποσχόμαστε ένα μοναδικό  κρητικό – ηπειρώτικο παραδοσιακό γλέντι.

  • Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 9:30 μ.μ., στον αύλειο χώρο της Παρηγορήτισσας θα λάβει χώρα η εκδήλωση των παιδικών χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου, με τίτλο:

«Μάη μου με τα λουλούδια»

μια αναφορά στην Άνοιξη και ειδικότερα στο μήνα Μάιο μέσα από παραδοσιακά τραγούδια, ήθη, έθιμα, δοξασίες και στίχους ελλήνων ποιητών.

  • Την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 και ώρα 9:30 μ.μ, σε συνδιοργάνωση με την Ι. Μ. Άρτης, στον αύλειο χώρο της Παρηγορήτισσας, διοργανώνεται η εκδήλωση:

«Να κλαις και να γελάς: η ζωή μας σε τραγούδι και χορό».

Συμμετέχουν η χορωδία εθνικής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης και το χορευτικό τμήμα του Μ/Φ Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» Άρτας.

Από το Δ.Σ.

Source: Epirus

Previous Article

The Kio Fest vol. 3

Next Article

Την προσεχή Παρασκευή 30 Ιουνίου θα αναρτηθούν στα Λύκεια οι βαθμολογίες για τις φετινές Πανελλήνιες

Σχετικά άρθρα