Τριήμερο εκδηλώσεων του ΤΛΠΜ στην Άρτα

Share:

Εκ μέρους του συλλόγου των φοιτητών του τμ. Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου σας επισυνάπτουμε το δελτίο τύπου και την αφίσα για το 9ο Art Festival <<Πολιτιστική Παρεμβολή>>που θα γίνει στην Άρτα 15,16,17 Ιουνίου 2017.

Οι φοιτητές του τμ. Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής ανακοινώνουν τη συνέχεια του Art Festival “Πολιτιστική Παρεμβολή”.

Ο καλοκαιρινός τριήμερος θεσμός τους συνεχίζεται δυναμικά και ανανεωμένος. Μεταφέρεται λοιπόν στην πόλη της Άρτας, για να αλλάξει τη διάθεση της πόλης και να την μετατρέψει σε ένα καλλιτεχνικό σταυροδρόμι.

Στόχος του φεστιβάλ είναι να παρουσιάσουμε την σύνδεση της Άρτας με το ΤΛΠΜ και τις καλλιτεχνικές μας «ανησυχίες» που πραγματώνονται σε αυτή.

Οι φοιτητές του ΤΛΠΜ με την οικονομική ενίσχυση του Δήμου Αρταίων και του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ, ενάντια στις κάθε φύσεως δυσκολίες επιστρατεύουν όρεξη, δουλειά και ενέργεια για ένα καλλιτεχνικό τριήμερο: Πέμπτη 15, Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 στην Πλατεία Σκουφά (Εν Άρτη) στο κέντρο της Άρτας.

Ώρα Έναρξης Συναυλιών στις 20:00 μ.μ.

O χαρακτήρας του φεστιβάλ είναι μη κερδοσκοπικός και διατηρεί την είσοδο ελεύθερη για όλους. Στο Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν μουσικά σύνολα των Φοιτητών του Τμήματος, καθώς και προσκεκλημένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν το έργο τους.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μουσικά σύνολα και μουσικά σεμινάρια.

Σας περιμένουμε.

Από το ΤΕΙ Ηπείρου

Κυριακούλα Κουτσούμπα

Source: Arta News

Previous Article

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Η νεανική ορχήστρα Do-re-mi στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Next Article

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Ένας κοινός σκοπός, μια βραδιά, δύο συναυλίες!

Σχετικά άρθρα