Ανοιχτές Πόρτες 2017

Share:

Οι  «Ανοιχτές Πόρτες» πραγματοποιούνται για 13η συνεχή χρονιά στις 27 και 28 Μαίου υπό την αιγίδα της ΕΔΟΑΟ (Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου).

Τα μέλη της Ένωσης Βορειοδυτικής Ελλάδος που ανήκουν στο οινοτουριστικό δίκτυο «Δρόμοι του κρασιού» ανοίγουν τα οινοποιεία τους και περιμένουν όλους τους φίλους του κρασιού να τους ξεναγήσουν και να δοκιμάσουν όλες τις νέες ποικιλίες των κρασιών και των αποσταγμάτων.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των εκδηλώσεων η ZOINOS WINERY σας περιμένει:

Το Σάββατο 27 Μαΐου στο Σταυράκι Ιωαννίνων, 18:00-21:00

Γνωριμία με το νέο κέντρο διανομής και εξυπηρέτησης πελατών της Zoinos Winery και γευστική δοκιμή νέων εσοδειών και προϊόντων, συνοδεία τοπικών εδεσμάτων και μουσικών ακουσμάτων.

Την Κυριακή 28 Μαΐου

Οινοποιείο Ζίτσας: Παρουσίαση των νέων προϊόντων, συνοδεία τοπικών εδεσμάτων .

Επίσκεψη – ξενάγηση στην Πινακοθήκη Χαρακτικής του Δήμου Ζίτσας.

Το οινοποιείο στη Ζίτσα θα είναι ανοιχτό βέβαια όλο το σαββατοκύριακο (12:00 – 17:00)

Πέρυσι παράλληλα με την αντίστοιχη εκδήλωση σας παρουσιάσαμε την ολοκλήρωση της Α’ φάσης του επενδυτικού μας σχεδίου στο Οινοποιείο στη Ζίτσα.

Φέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το νέο μας υποκατάστημα, που θα λειτουργεί ως κέντρο διανομής και εξυπηρέτησης πελατών καθώς και ως κέντρο συσκευασίας ασκού οίνου σε κουτί (bag in box) με το οποίο ολοκληρώνεται η ενταγμένη στο Ν. 3299/2004.

Το επενδυτικό σχέδιο που υλοποιήθηκε περιελάμβανε τον εκσυγχρονισμό του Οινοποιείου με βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και την αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού.

Το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσης έλαβε χώρα στο Οινοποιείο της Ζίτσας και ένα μικρό μέρος στο υποκατάστημα Σταυρακίου.

Με την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου εκσυγχρονίστηκαν οι κτιριακές εγκαταστάσεις του οινοποιείου, το οποίο έγινε πλήρως επισκέψιμο καθώς επίσης αυξήθηκαν οι αποθηκευτικοί χώροι με την προμήθεια καινούριων δεξαμενών.

Με την ολοκλήρωση της επένδυσης η εταιρεία είναι πλέον έτοιμη να ικανοποιήσει τις σύγχρονες και αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς  και να βελτιώσει τα οικονομικά της αποτελέσματα.

Η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας δημιουργεί νέες απαιτήσεις, οι οποίες θα καλυφθούν με την υποβολή νέου συμπληρωματικού επενδυτικού σχεδίου το οποίο επεξεργάζεται το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Η ZOINOS WINERY παρά τις οικονομικές δυσκολίες, οι οποίες ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια τη χώρα, πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα, εμπιστεύεται τις παραγωγικές δυνατότητες της περιοχής και επενδύει. Θέλοντας να αναδείξει ακόμη περισσότερο την αμπελουργική ζώνη της περιοχής με τις γηγενείς της ποικιλίες, την λευκή Ντεμπίνα και τις ερυθρές Βλάχικο και Μπεκάρι.

Στα πλαίσια αυτού του εγχειρήματος εντάσσεται και η δημιουργία ομάδας παραγωγών για την αναμπέλωση περίπου 50 στρεμμάτων στην περιοχή της Ζίτσας

Η ομάδα αυτή βρίσκεται υπό σύσταση και στόχος μας είναι η στήριξη κάθε τέτοιας προσπάθειας που θα δίνει εισόδημα στην περιοχή και παράλληλα θα αυξάνει την παραγωγή της αμπελουργικής ζώνης.  .

Source: Epirus

Previous Article

Τα Δ. ΙΕΚ Άρτας & Πρέβεζας για τη διάχυση αποτελεσμάτων κατάρτισης

Next Article

Εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων

Σχετικά άρθρα