Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Άρτας για τα κόκκινα δάνεια

Share:

Ημερίδα  για τα «κόκκινα δάνεια» συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Άρτας & ο Δήμος Αρταίων την Παρασκευή 7 Απριλίου, στη 1:00 το μεσημέρι, στο Επιμελητηριακό μέγαρο, με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση.

Στόχος να ενημερωθούν:

  • οι  ελεύθεροι επαγγελματίες και οι ιδιώτες για την ήδη ψηφισμένη νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
  • οι υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, για την υπό ψήφιση νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Ειδικότερα, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, θα παρουσιάσει  το  θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών τόσο για τα «κόκκινα δάνεια» όσο και για  τις οφειλές προς το δημόσιο (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ) και στη συνέχεια θα δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες των συμμετεχόντων.

Ταυτόχρονα, θα δεχθεί εισηγήσεις και προτάσεις για ειδικά θέματα που χρήζουν επίλυσης, ώστε να ληφθούν υπόψη κατά τη νομοπαρασκευαστική διαδικασία, καθώς και στη διαμόρφωση της Εθνικής Στρατηγικής για τη Διαχείριση Ιδιωτικού Χρέους.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Source: Oikonomia

Previous Article

Μνημόνιο συνεργασίας για το Επιχειρηματικό Πάρκο Άρτας

Next Article

«Χρυσές» οι κοπέλες του «Πύρρου» Άρτας !

Σχετικά άρθρα